Nieuwe website Promo Vendi Webdesign

door | 12 sep 2016 | Webdesign Nieuws

Met trots presenteren we de nieuwe website van Promo Vendi Webdesign. De eerste van het nieuwe Promo Vendi platform. De doelen van deze nieuwe website en van het platform zijn:

  • Een duidelijke weergave geven van de producten en diensten die we leveren;
  • Eenvoudig kunnen navigeren en snel kunnen vinden wat je zoekt;
  • Integratie met andere Promo Vendi producten en diensten;
  • Een platform waar onze klanten eenvoudig met ons kunnen communiceren op manieren die zij prettig vinden.

Nieuw platform, bredere diensten

Met ons nieuwe platform willen we onze klanten beter van dienst kunnen zijn. In plaats van één logge website lanceren we per specialisatie een subwebsite. Op pagina’s waar correlatie is tussen diensten van andere Promo Vendi onderdelen zorgen we dat dit duidelijk zichtbaar is. Op deze manier richten we onze website zo in dat alles wat je zoekt met een minimaal aantal kliks te bereiken is. Een aanpak waar we ook bij onze klanten garant voor staan.

Al het Promo Vendi nieuws op één online magazine

Per specialisatie plaatsen we nieuwsberichten, interessante artikelen of updates over de laatste ontwikkelingen. Hebben ze betrekking op een specialisatie, zijn ze terug te vinden op die subwebsite. Daarnaast lanceren we een nieuwsplatform. Hier wordt al deze informatie gebundeld. Dit platform heet Promo Vendi Actueel. Up-to-date en vol met handige tips & tricks.

Wil je helemaal op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Wees gerust. Net als jij hebben wij een hekel aan SPAM en zullen zorgvuldig met je mailadres omgaan en enkel mailen wanneer we iets interessants te melden hebben.

Wat vind jij?

We horen graag wat je van onze nieuwe website vindt. Laat een reactie achter en/of vertel het ons. we zien dat graag tegemoet.

nieuwe website promo vendi webdesign

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pv-mdo-profiel

Martijn den Otter
Eindbaas

Als neuropsycholoog kijkt Martijn naar het beslisgedrag van klanten en eindgebruikers. Hierdoor zorgt hij dat concepten, uitingen en websites aansluiten op de doelgroep. Ze worden beter bezocht en converteren meer.

+31 (0)6 - 426 11 426
Mail Martijn

Meer nieuws over Promo Vendi? Bekijk het op Promo Vendi Actueel 

[yuzo_related]

Over Promo Vendi Webdesign


Promo Vendi Webdesign is onderdeel van de Promo Vendi Group. Wij maken de ideale combinatie tussen webdesign, psychologie en marketing. Mede hierdoor zijn de websites van onze klanten niet alleen modern en stijlvol. Ze zijn beter vindbaar en converteren beter.

Meer dan webdesign


"Promo

Contact


Promo Vendi Webdesign
Dolonstraat 9
NL-5631KH EINDHOVEN

+31 (0)85 - 876 94 65
Mail Promo Vendi Webdesign

Juridisch


KvK: 64327264
Algemene Voorwaarden